Vertrouwen, acceptatie, liefde en betrokkenheid

Omdat iedereen een kans verdient

Nieuws

5 maart 2024: Vandaag hebben we een super gave en leerzame opleidingsdag met Peter Vermeulen. Dit is een internationale spreken en pionier op het gebied van Autisme. We gaan zijn laatste boek "het voorspellende brein" bespreken en gaan deze vernieuwde kennis inzetten binnen het Plein.  

4 maart 2024: Op dit moment zijn we druk bezig met het nieuwe schoolplein. De gave schommel staat er al en er is een leuk touwklim parcours geplaatst. De komende weken wordt het schoolplein verder afgemaakt. De trampolines komen terug met daaronder rubberen tegels, er komt een basketbalveldje en er komt een voetbalveldje. We kunnen niet wachten tot ze weer heerlijk buiten spelen.

Februari 2024 Voorjaarsvakantie: We hebben wederom een super leuk en gezellig kamp gehad. We zijn heerlijk naar de duinen geweest, naar dierenpark Amersfoort en hebben gesport en geknutseld. De kids sliepen in de gezellige omgebouwde lokalen en we hebben heerlijk gegeten. Er waren dit keer 20 kinderen aanwezig en ze hebben het leuk gehad. In mei is het volgende kamp. Wij hebben er zin in