Omdat iedereen een kans verdient


We bieden -op aanvraag- een aantal extra activiteiten aan onze cliënten met een WLZ-indicatie. De kosten van de activiteit zelf wordt betaald door de (vertegenwoordiger van de) cliënt, dit zijn geen zorgkosten, de individuele begeleiding wordt betaald vanuit het zorgbudget (PGB of Zorg in Natura):


  • Koken. Op woensdagmiddag wordt er een maaltijd voor thuis gekookt. Er wordt aandacht besteed aan de voorbereiding, het koken zelf en de afronding (opruimen).
  • Sporten. Wekelijks wordt er bij Fit for Free getraind. Niet alleen goed voor de gezondheid, maar het kan ook een hobby worden die cliënten blijvend doen, ook als ze ouder zijn en op zichzelf wonen.
  • Koffie schenken. Wekelijks schenken we koffie bij bedrijven in De Nieuwe Stad. We maken zelf cake. De cliënt leert sociale vaardigheden. En als iemand koffie en/of cake neemt, dan mag de client een knip doen in de strippenkaart en dat is misschien wel het allerleukste.
  • Zwemmen. Voor onze cliënten is het behalen van een zwemdiploma een enorme succeservaring. Maar ook kunnen de zwemkunsten onderhouden worden. Elke vrijdagmiddag in het nieuwe zwembad Amarena. We zorgen zelf voor het vervoer van en naar het zwembad.
  • Overig. Er zijn vast nog andere activiteiten te bedenken. Hier staan de zeker voor open. Suggesties zijn welkom.


In de flyer staat meer informatie over de kosten en hoe de aanmelding werkt.   

Extra WLZ activiteiten
extra WLZ activiteiten.pdf (83.87KB)
Extra WLZ activiteiten
extra WLZ activiteiten.pdf (83.87KB)